visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Jag ska skydda dom jag älskar
Med hjärta, kropp och själ
Jag ska skydda dom mot livet
Som är hårt & fult & skört
Jag ska ge dom allt som blir kvar
När jag är färdig med det här
Jag ska ge dom nått som hjälper
Mot en ond och giftig värld
Älskling, vi ska alla en gång dö


visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 22 – Det här upprör mig.

Ojdå, det här inlägget har jag undvikit då jag hade kunnat skriva en hel bok om ämnet.
Det finns nämligen så många saker här i världen som gör mig fruktanvärt frustrerad.
Men ta det lugnt, jag ska bara nämna en sak.


  • Folk som har ett starkt behov av att trycka ner andra för att dom själva ska må bättre.
Ett exempel på detta är all skit som bloggaren
Mikaela har fått stå ut med. Hon är 15 år och nybliven mamma, och jag tänker inte ljuga, jag tycker att det är den optimala åldern att skaffa barn om man säger så. Det hade varit mer accepterat om hon var 5 år äldre och hade en utbildning och fast inkomst. Jag hade ju personligen inte själv skaffat barn i den åldern.

Men i vilket fall som helst så tycker jag inte någon förtjänar all skit som hon får ta. Folk skriver att hon förtjänar att dö, att hon är en hora, att hon är en värdelös mamma och att hennes barn lider.
Herregud, hon gjorde ett misstag och blev gravid. Det är knappast så att hon har mördat någon?
Och hur i hela friden ska dom kunna veta om denna tjejen är en dålig mamma eller inte?
Hur man är som förälder har inget med åldern att göra.
Jag kan garantera att det finns mammor i alla ålder som mördar, misshandlar och förgriper sig på sina barn, så den ursäkten håller inte.

Och nej, hon har ingen inkomst. Men då hennes föräldrar har försörjningsplikt tills hon fyller 18 år och hon har möjligheten att fortfarande gå i skolan så finns det ingen anledning till varför hon inte kan vara en ung mamma och få en utbildning samtidigt.

Hon blev gravid igen kort efter födseln och denna gången fick hon missfall.
Att förlora ett barn måste vara fruktansvärt, och att sen få höra "det är likabra, du hade förstört barnets liv" måste göra det hela 1000 gånger värre. Har folk ingen skam i kroppen? Måste ni verkligen trycka ner andra för att ni själva ska få någon slags tillfällig kick och känna "fan vad jag är grym?"
Vi har yttrande frihet i detta landet och alla har rätt till sin egen åsikt. Men vissa saker kan man hålla för sig själv!

Som sagt, tonårsgraviditet är inget jag förespråkar, abslout inte. Men det finns värre saker man kan göra här i livet än att få ett barn när man är 15, och jag anser iaf inte att det är något man förtjänar dödshot för.
Tänk själv om ni själva hade hamnat i den situationen. Det är jättelätt att säga att man skulle göra abort på direkten om man inte själv är i samma sits.




När jag ändå är igång så kan jag ta ett annat exempel.

Vissa vet att jag har en vegetarisk period och har haft det sen den 30 augusti.
Jag vet inte om jag kommer fortsätta med detta resten av livet, vem vem om ett halvår kanske jag gärna trycker i mig en ryggbiff igen. Men för tillfället så funkar inte detta för mig då jag får otroligt dåligt samvete när jag äter kött och hade det ett tag innan jag beslutade mig för att sluta med det.

Jag har inga som helst problem med att andra runt omkring mig äter kött, jag kan tom tillaga kött åt andra sålänge jag själv slipper äta det.

Ändå så har jag fått så jävla mycket skit över detta faktum.
Att jag är tramsig, att jag kommer vara sjuk hela tiden, att jag får vitaminbrist, att jag gör det så mycket svårare för alla andra, att folk inte vill vara mina vänner längre, att jag är dum i huvudet osv osv. Dessa kommentarer har till störst del kommit från mina arbetskamrater.

Vissa anser att dom har rätt att säga så till mig då jag själv har valt att sluta äta kött.
Men helt ärligt, varför all denna jävla drama? Jag hade fått mindre reaktioner om jag sagt att jag käkar kattungar till frukost!

Jag fattar inte varför folk blir så upprörda?
Det är knappast så att det påverkar dom överhuvudtaget. Jag är fortfarande samma person som innan, min personlighet har inte förändrats. Så när folk säger att dom inte vill prata eller umgås med mig längre är det rätt ut sagt patetiskt!

Jag kan fortfarande gå på restaurang. Det finns alltid något slags vegetariskt alternativ på menyn, även på "köttrestauranger". Burgerking, McDonalds och Max har alla vegetariska burgare, och även om det inte skulle finnas något annat än morotsstavar att äta så är väl ändå det mitt problem?
Och om folk är så himla rädda att dom måste göra egen mat åt mig när det är fest så kan jag väl själv laga den för guds skull. Och ja, jag kan äta ägg, och diverse mjölkprodukter, det är veganer som inte äter det.

När det gäller vitaminbristen och att jag skulle bli dödssjuk hela tiden så är det också skumt.
Jag förnekar inte att det finns vegeterianer som blir så sjuka att de måste börja äta kött igen för att deras kropp inte klarar av det. Men om alla vegeterianer hade blivit sjuka så hade det nog inte funnits några överhuvudtaget.
Jag tar speciella vitaminer och äter massa quorn och soja produkter, så jag har varken vitamin eller proteinbrist.
Så nej, om jag blir förkyld eller får maginfluensa så är det inte för att jag inte äter kött längre.

Jag anser inte att jag är dum i huvudet för att jag slutat äta kött.. varför skulle jag vara det?
Och vad har folk för rätt att hacka ner på mig? Det är knappast så att jag skriker :"ÅÅÅÅHH, ÄTER DU DÖDA DJUR DIN VIDRIGA KÖTTÄTARE?!" Det skulle jag aldrig få för mig att göra, eftersom vad dom äter är deras ensak.
Fast ja, om någon hade sagt att dom käkade människor så hade jag nog backat ett steg tillbaka ;D

Men det finns bittra människor överallt som inte gör något annat att hacka på andra för att deras egna liv är så misserabla. Till er säger jag; jag tycker synd om er!


visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

man ska inte ropa hej innan man kommit över ån..
att jag aldrig lär mig.

imorse var kräkmaratonet igång igen, nu verkar det dock ha lugnat ner sig lite.. men denna gången tar jag inte ut det i förskott.
är helt trött i hela kroppen.. det är jobbigt bara att ta sig från soffan till toaletten.

så ni kan ju tänka er hur jag svor för mig själv när jag såg att kaninmaten var slut.. men ja, nöden har ingen lag.
det var bara att traska ner till djuraffären och köpa lite och ta en sväng inom ica för att köpa blåbärssoppa. har faktiskt precis kommit hem därifrån. tur att jag bor nära stan iaf! :)

idag var det egentligen meningen att jag skulle fixa mina naglar.. men det fick jag avboka. jag kände att det aldrig skulle gå, skulle inte förvåna mig om jag behövt kräkas mitt i allt haha :P

nej, nu börjar jag bli yr i skallen, dags att lägga sig ner, ciaao :)


visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

hej bloggen,
jag mår lite bättre nu.. har fått sova lite och har inte kräkts på ett tag, sköönt!
blir att stanna hemma imorgon också, känns som att det är bättre att ta det säkra före det osäkra!

men lite sur är jag allt, jag missade ju träningen och det känns riktigt skitt för jag vill verkligen träna och komma i form. förhoppningsvis så mår jag bra på onsdag så att jag kan jobba och träna :)

rensade nyss ut min garderob och byrålådor förresten.
hittade hur mkt som helst som jag inte använt på år och dar, några saker med fläckar på och vissa plagg har jag aldrig haft på mig ens :P så det fick åka ner i en ullaredskasse och ska skänkas till frälsningsarmén, lika bra att folk som faktiskt vill ha kläderna får användning för dom istället :)

nej, nu ska jag se om jag hittar en bra film eller något att kolla på sen ska jag nanna kudden.. ciaao!

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

idag har bara varit ett enda stort kräkmaraton och massa magont.. inte okej!

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Ana Gina är en smart kvinna minsann..
Läste nyss ett inlägg i hennes blogg och hon har verkligen så rätt i det hon skriver.
Här kommer inlägget som jag blev så facinerad av:

"Vem är det egentligen som är stark? Hur är man en stark person? Är det den som håller allt inne och lämnar en glad fasad för omvärlden att se, eller är det människan som bryter ihop och säger att den verkligen mår dåligt? Varje dag får vi höra frågan, "är det bra?", och varje dag säger vi såklart "ja". Även de dagar då det är ett himla FET nej! Vad skulle hända om alla sa vad de verkligen kände? Vad skulle hände om man verkligen berättade att man mådde dåligt och bara ville försvinna?

Vi lever i en värld präglandes av fasader. Fasader som skall ge oss föreställningar om saker och ting. Vi vill att folk ska tro att vi mår bra, att vi är friska, att vi går på rätt väg, att vi möter alla våra hinder med en klackspark, för vi tror att det är det som speglar en stark person. Men min fråga till er är, borde inte den starka personen vara den som VÅGAR säga hur den känner och erkänna sitt misslyckande/missnöje?"

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Det ögonblicket när jag hörde
denna låten för första gången så var det som om något hände i mig.
Jag minns det så väl, jag hade somnat med tv:n på som jag alltid gjorde när jag bodde hemma.
Jag var rätt deppig över en kille och när jag vaknade av att den spelades 04.30 i slutet på en film så bara det sa klick.
Jag tänkte "nej, en kille ska fan inte ha kontroll över mig och mitt välbefinnande. jag klarar mig minst lika bra på egen hand!"
Och det har jag gjort sedan dess :)

Sen att låten i sig är ganska kass är en annan femma, men budskapet är för jävla bra iaf xD

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 20 – Den här månaden.

Januari..

Jag har inte fattat varför denna månaden kallats årets fattigaste förrän nu.
Att köpa massa julklappar kombinerat med att ha en lägenhet och en massa räkningar att betala har gjort att jag har drygt 300 spänn kvar att leva för tills min lön kommer.. Lyckat!

Jag trodde att jag hade planerat det bra.. men sen kom elräkningen, och försäkringen till jobbet, antivirusskyddet skulle uppdateras, bilen besiktigades och en jäkla massa andra räkningar som bokstavligt talat kom som ett brev på posten.

Men nu vet jag att till nästa år får jag planera ännu bättre, det är inte mer än det :)

Andra postiva saker är att jag äntligen började träna denna månaden, och det känns underbart!
Det är kul att träna igen, jag längtar till passen, något jag inte gjort på ett tag.

Förhoppningsvis blir denna månaden början på ett fantastiskt år..

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Hon är det här partyts ljus
Och han bredvid
Är så stolt att ha henne nära sig
Det verkar som hon överlevt
Sen sist jag såg henne
Hon kunde va någon annan, någon bättre
Om hon slöt ögonen
Hon har bytt höghusen
Mot champagne
Och hennes nya fina vänner
Tror de vet var hon kommer från
Jag är pojken i glasögon
Hon var kär i en gång

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i

Jag vet vilken dy hon varit i

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Läste nyss en artikel på nätet om att det skett en förändrig i jordens axel, och resulatet blir att man helt plötsligt är ett annat stjärntecken.

De nya stjärntecknen ser ut såhär:

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Hej bloggen :)

Denna helgen höll jag mig jäkligt passiv :)
I fredags så kom klikken och sophie hem till mig, vi lagade mat och såg film.
Salt & Vampires Suck stod på schemat, då jag redan sett Salt en gång innan så visste jag att den var bra.
Men den andra levde ju upp till sitt namn om man säger så, fast ja, eftersom att jag har sjukt dålig humör så garvade jag ändå genom hela filmen och ni vet väl att ett gott skratt förlänger livet? ;D

I lördags så befann jag mig hemma hos busen och lasson, vi käkade pastasallad, spelade mario kart och kollade på dinner for schmucks och devil.
Dinner for schmucks var jätterolig, fast det var nog bara jag och busen som uppskattade den :P och som ni säkert hör på namnet så är devil en skräckfilm. Lämpligt nog handlade den om några människor som fastnar i en hiss och sedan dör dom en efter en men ingen vet vem som är mördaren. Den var bra, men lagom lämplig då jag skulle åka hiss både ner från deras lägenhet och sen upp till min egen. Och eftersom trappan är skitläskig klockan 03.00 så var det pest eller kolera.
Jag överlevde iaf, heja mig:)

Gårdagen bestod av ett enda långt one tree hill maraton med syster, myyys!

Jag tränade zumba idag, och jag ska nog träna dansaerobic imorgon.
Det känns skönt att ha kommit igång igen även om tvättmaskinen får gå varm då jag bara hittar mitt ena par träningsbyxor.. hade två andra par innan men dom verkar vara puts väck :S får köpa ett par nya när jag får min lön :)

Nu har jag nyss kollat på desperate housewives och käkat lite morotsstavar som numera är mitt alternativ till chips. Måste komma över mitt chipsberoende, det är inte bra att käka det hela tiden. Men jag ska få äta popcorn ibland, jag är trots allt bara människa :) Förresten så är den dag 17 utan chips, heja mig!!

Nej detta känns riktigt bra, att ta tag i mitt liv då alltså. Det smartaste beslutet jag tagit på länge.
Känner dock att jag måste minska på alkoholen, för det första så är det dyrt, och för det andra så är det fullt med socker och onödiga kalorier.. iaf som man är en sån som mig som klunkar i mig smirnoff ice när det är dags för fest, vilket kommer göra att det tar dubbelt så lång tid att nå mitt mål!
Får kanske börja göra som när jag var 17 och livrädd för att gå upp i vikt.. blanda vodka och mineralvatten, tro det eller ej men det är inte så pjåkigt!

Nej, nu måste jag hänga upp min tvätt så mina träningsbyxor torkar tills imorgon, sen ska jag försöka nanna kudden.

Ciao!


visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 19 – Detta ångrar jag.

Det finns en del jag ångrar, vissa saker mer än andra.
Men även mina misstag har gjort mig till den jag är idag, så man ska väl inte klaga allt för mycket.
Fast jag kan väl erkänna att med facit i hand så hade jag gjort vissa saker annorlunda..

Jag ångrar att jag lät folk behandla mig som en dörrmatta när jag var yngre, att jag jämt försökte vara alla till lags när dom flesta inte gjorde något för mig. Om jag bara vågat säga ifrån så hade jag lagt min tid på personer och saker som verkligen förtjänade den, personer som inte gjorde så att jag fick ont i magen.

Jag ångrar att jag träffade de killar som krossade mitt hjärta; det är fortfarande inte helt.

Jag ångrar att jag använde mat som substitut för kärlek. Jag ångrar allt det där onödiga som jag tryckte i mig för att jag var ledsen, och att jag inte hade tillräklig kontroll för att sluta. Det har nämligen gjort att jag ser ut som jag gör idag, och jag vet att det är mitt eget fel.

Jag har fått tillbaka kontrollen igen. Jag behöver inte äta massa onödigt när jag är ledsen, för hur mycket jag är äter så kan jag inte fylla tomrummet. Jag vet att det kommer bli jobbigt, men jag ska komma i form igen..




Kan ni fatta att jag tyckte jag var tjock här? För det fattar inte jag..
Det är en sak till jag ångrar. Att jag inte insåg att jag var fin precis som jag var :)

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Av någon anledning när jag ser denna rubriken så tänker jag på min 10e födelsedag.
Jag minns att jag fick en ballong formad som Mimmi Pigg med en "fluga" gjord av hundralappar, jag tror fortfarande att jag har kvar den nere i källaren hos mina päron. Jag minns även att jag fick Smurfhits 2 och ett presentkort till en skivaffär där jag senare köpte en singel Spice Girls.

Mer än så minns jag inte, och jag är säker på att jag haft andra mer givande födelsedagar.
Men ändå är det denna jag tänker på, och det måste ju finnas en anledning till att jag minns just denna så starkt.
Så den får bli min favoritfödelsedag, även om jag inte minns varför..

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 17 – Mitt favoritminne.


Jag sitter och försöker komma ihåg mitt favorit minne. Det säger nog en hel del att jag inte kan komma på något.
Antingen att man fokuserar för mycket på dom dåliga att man glömmer dom bra, eller för att man har för många fina för att kunna välja.

Men nu när jag tänker så har jag för många fina, jag kan omöjligt välja ett, eftersom det är helt olika situationer, men dom har alla fått mig att må bra på olika sätt.

Nej, jag tänker inte välja, det är orättvist mot mina andra minnen.

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Hej bloggen :)

Igår var jag och såg the tourist med klikken och syster.
Tyckte den var riktigt bra, fast ja, både johnny depp och angelina jolie var med så man kan ju inte vänta sig något annat ;) Så om ni inte redan har sett den så tycker jag att ni ska få tummarna ur röven och göra det :)

Och ja, eftersom vi var på bio igår så kanske ni fattar att inlägget som kom 22.40 var tidsinställt, smarta grejer det där, att man kan skriva lite när man känner för det och sen publiceras det när man själv vill :)

Ikväll ska jag inte göra så mycket. tror jag ska städa lite och komma ikapp lite serier.
Av någon konstig anledning så luktar det röv från min köksvask.
Har ju inte varit hemma på ett tag eftersom jag varit hundvakt, så det är antagligen för att jag inte spolat i den..
Aja, annars är det bara att köpa propplösare så är det problemet ur världen :)






visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 16 – Min första kyss.

Min första kyss var med min första pojkvän M.
Vi satt på hans rum och spelade kort när han lutade sig fram och kysste mig.
Det var fint och mysigt. :)

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 15 – Mina drömmar.

Mina drömmar för framtiden är att jag så småningom bytar jobb, alternativ börjar plugga igen.
Jag hade helst velat jobba med djur, sen i vilken form arbete det faktiskt blir spelar inte så stor roll.

Att vinna lite pengar hade ju inte varit helt fel det heller. Jag vet att pengar inte kan köpa lycka, men det måste vara jäkligt skönt att vara ekonomiskt oberoende och inte behöva oroa sig för hur man ska klara av oväntade utgifter.

Jag vill även träffa min drömman, en som jag verkligen kan lita på och aldrig skulle kunna såra mina känslor.
När jag träffar den mannen så hoppas jag att jag får tillbringa resten av mitt liv med honom, det hade varit underbart.
Barn ska vi såklart också ha, jag vill nog ha tre stycken. Två biologiska, sen hade jag velat adoptera en flicka från Kina. Sen om det är möjligt är en annan femma, men jag hade velat hjälpa ett utsatt barn innan jag satte fler till världen.

Sen vill jag självklart att alla mina nära och kära lever friska och lyckliga liv, fyllda med fantastiska erfarenheter.
Men det vill väl alla.. eller?



visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Har det inte redan varit en liknande punkt innan?
Aja, tänker inte vara den som är den :P

Just nu har jag på mig en jobbetröja och trosor.. ytterst avancerat.
Sen efter jag duschat hade jag tänkt ha på mig svarta jeans och en tjocketröja.
Nej, jag orkar inte med något avancerat nuförtiden :P

visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 13 – Den här veckan.

Hahaha, detta var lätt.. eftersom att det är tisdag idag så behöver jag inte skriva så mycket.
Men jag kan väl vara snäll och berätta vad jag har planerat :)

Igår så gjorde jag inte särskilt mycket.
Jag och syster käkade frukost tillsammans innan hon skulle iväg och träffa Emma.
Sen låg jag mest och mös med Sessan och Kitty.
Ja, jag kollade på tre filmer med mamma också, vi hade ett litet filmmaraton.
Vi såg It's a boy girl thing, bröllopsduellen och wildchild :)

Idag så vaknade jag redan kvart i 6 av att jag mådde sjukt illa och hade ont i magen.
Så har inte kunnat somna om sen dess. Men det gick faktiskt över när jag fick en macka i mig konstigt nog :P
Nu på förmiddagen har jag kollat på how i met your mother, pretty little liars och desperate housewives, nya avsnitt, i love it!
Snart hade jag tänkt väcka hunden, börjar snart tro att hon är död, hon har legat och sovit hela förmiddagen :P
Sen hade jag tänkt käka också, sen vid fyra ska jag hem till busen och byta julklappar, inte en dag för sent?
Sen ska vi kolla på den nya narnia filmen.. wa wa wi wa :)

Resten av veckan är inte planerad.. ska ta det lugnt och mysa bara :)
Fast jag vet att jag ska på bio i helgen med klikken och syster och se the tourist :)

Detta var min vecka såhär långt sen får vi väl se vad som händer :)


visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Dag 12 – I min handväska.

Jag använder inte handväska så ofta.. det är nog mest om jag ska ut och festa eller liknande då jag inte vill ha sakerna liggandes i jackfickorna.
Men det finns såklart saker som jag alltid har med mig.

  • Nycklar
  • Mobil
  • Plånbok
  • Pepparspray (ja, jag är paranoid!)
  • Puder, concealer, läppglans/stift (om jag ska på fest)

Mer än så var det inte, men som sagt så har jag oftast det i jackfickorna.


visst känns det fint att vara vid liv en dag till.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat.
För att jag inte följde den därade listan.
Men grejen är att jag blev sjuk, och då så kände jag att jag bara hade lust att ligga i fosterställning och tycka synd om mig själv.

Jag har knappt suttit vid datorn alls, har verkligen inte känt för det.
Men tänkte börja där jag slutade, och sen skriva mer än ett inlägg om dagen så jag kommer ikapp igen :)

Dag 11 – Mina syskon.

Jag har fyra syskon, jag tänkte presentera dom i åldersföljd, det blir enklast så.
Tyvärr så har jag inga bilder på dom här eftersom jag för tillfället är hemma hos mina föräldrar.
Men det är nog lika bra, vissa av dom är lite kameraskygga :P

Magnus Löfgren
Föddes den 16 maj 1972, han har två döttrar, Josefin som är 15 år och Alma som snart fyller 4 år.
Han har nyss flyttat till ett hus med sin sambo Sara och ungarna då såklart ;D
Han är även fotomodellen i familjen. Jag kan garantera att det inte finns en enda bild där han inte liknar en fotomodell. Om han inte gör säriga miner med flit då såklart :P Han har fått de bra generna i familjen ;D haha

Susanne Löfgren
Föddes den 1 februari 1976.
Hon bor i ett hus med sin sambo Stefan och deras två pojkar Max 8 år och Anton 2 år.
Kan även passa på och meddela att hon är fantastiskt duktig på att laga mat och dekorera pepparkakshus :D
Och på att rita, jag minns när jag var mindre och önskade att jag kunde rita lika fint som henne.. men tji fick jag :)

Annika Ek
Föddes den 9 maj 1980.
Hon bor uppe i Katrineholm med sin man Joacim och hans son Daniel och hunden Taffie.
De gifte sig faktiskt ganska nyligen. den 1 december 2010 för att vara mer exakt.
Personligen så tycker jag att dom ska få tummarna ur röven och flytta ner till Trelleborg eftersom jag ser dom alldeles för sällan :(

Heléne Löfgren
Föddes den 16 april 1983.
Hon bor i en 1½a här i stan med sina dammråttor.
Hon är den av mina syskon som jag står närmast.
Det kan nog ha ooch göra med att jag träffar henne i princip varje dag och det är inte mycket som vi inte gör tillsammans. Även om hon har sina onda dagar ;D Plus att hon gav mig en kaninunge i julklapp, enorma pluspoäng!

Detta var det ni fick veta om mina syskon, hade kunnat fortsätta skriva men då hade det aldrig tagit slut.
Som ni säkert förstår så älskar jag alla mina syskon fruktansvärt mycket och jag hade inte kunnat tänka mig vara utan någon av dom. Men tänk på mina stackars päron.. Tre ungar är födda i maj med en veckas mellanrum, det måste vara kul att handla födelsedagspresenter den månaden ;D haha